dilluns, 12 de juliol del 2010

divendres, 9 de juliol del 2010

Dia 8 - 2ª Part

Demà es el dia, el gran dia.....

demà els Catalans que estem repartits per tot el mon sortirem al carrer a cridar que SOM UNA NACIÓ - NOSALTRES DECIDIM

No només Barcelona cridarà, ho faran a Irlanda, al País Basc, a Londres, Berlin....hi han molts Catalans repartits per el mon. De Catalunya vindrà gent de Mollerussa, del Rosselló, de Vic, Palau d'Anglesola, de Torelló, Barbens, Borges Blanques, Calella, Artesa de Segre, Lloret de Mar, Corbins, Amer, Balaguer, Cervera, Mataró, La Seu d'Urgell, Berga, Manresa, Sabadell, Terrassa, La Garriga, Igualada...i podria estar-m'hi hores dient poblacions de Catalunya que demà estaran presents a la Manifestació.

Desprès d'una sentencia definitiva que ha estat publicada en la seva totalitat avui, se'm cau la cara de vergonya de tenir el President de la generalitat que tenim, un "xitxarel.lo" en mans de Madrid, un ocellot que amaga les plomes quant l'hi interessa i quant no també s'amaga...i desprès va i diu que vol encapçalar la Manifestació???

Com m'ha dit fa una estona un bon amic...President Montilla...pari l'orella.....


IN-INDE-INDEPENDÈNCIA!!!!!

Dia 8

Escolto veus...que deia aquell, i son veus que no entenc, veus que fan ballar el meu cap a un so al que no estic acostumada.

Rectificar de vegades està be, però que es el que cal rectificar si suposadament ho has fet to be??, la vida ja es prou complicada per ella mateixa, no cal que nosaltres hi posem més llenya al foc...tot i així, si un no es llença a fer el que vol, desprès no te dret a "pataleta".

Sentiments confosos que que m'afecten, serà la primavera?? ai no calla, que ja es estiu, llavors???...serà que ja no soc tant conformista com abans i ara en vull més.

Tristesa, enyorança, patiment, cansament, amor, decepció, odi......barreja de sentiments.

M'amago, més val que si.....

dijous, 8 de juliol del 2010

dimecres, 7 de juliol del 2010

dilluns, 5 de juliol del 2010

Dia 5

Conclusions a les que arribo un dilluns a les 08:15 del matí:

- Fa calor.....es estiu.

- Hi ha poca gent al bus...les vacances ja han començat per alguns.

- No tothom es al despatx a la seva hora....quina excusa m’explicarà avui??

- Tinc son....vaig adormir-me molt tard, massa tard.

- El cap em bull....penso massa.

- Tinc ganes de fumar....per pensar tant.

- El Café estava dolent....mai el prenc sol!!!

- Aquesta tarda tinc reunió....els tornaré a veure a tots.

- Tinc son...dormint es cura.

Badall

dijous, 1 de juliol del 2010

Dia 4

Necessito vacances i cada cop més, la feina ara mateix es estresant, moltes obres per acabar abans de l'agost, molts papers, moltes apertures de centre de treball, molts plans de seguretat, moltes subcontrates, molts nervis....

Terra

Calor, molta calor, molta xafogor, temperatures moltes altes....tot plegat per que es estiu...quina excusa més barata....