dimarts, 31 d’agost del 2010

Dia 20

Sembla que tot torna a la normalitat...els clients tornen a la feina, el forn fa l'horari normal, el bar ja ha tornat amb els seus menús diaris, el sabater torna a obrir mentre la carnicera l'esbronca, el mecànic fa el carajillo de cognac mentre parla de que ha fet l'Espanyol aquest cap de setmana.......

Tot torna a la normalitat, crec que ja era hora.

I ara nomes queda esperar a que sigui Nadal per que ens tornin a donar una setmaneta de vacances, i es que el fred està a tocar dels dits, tot i que primer deixare'm que vingui la tardor.....


PD: Als que començeu a treballar demà, 1 de setembre, que tingueu una molt bona "re-entré"

divendres, 27 d’agost del 2010

Dia 19

L’odissea viscuda aquest mati, mirant de venir a treballar, no l’hi desitjo a ningú...quina merda de matí i amb la nit que he passat.

Tot va començar ahir a la tarda, cap a quarts de set de la tarda quant una mena de mosquit negre amb ratlles blanques i amb un punxo fent-l’hi de cua, hem va picar el braç esquerre, fent-me tres fiblades IMPRESSIONANTS, tan enormes i molestes que se’m va posar la pell de gallina i hem van agafar calfreds.

Que  jo sàpiga no soc al·lèrgica, ni als mosquits ni a res, però suposo que hem va pillar amb “mal cuerpo” i les ditxoses picades m’han amargat la nit. Si vaig anar a dormir tant d’hora ahir es per que tenia dècimes de febre i no les tenia totes en que coi era allò negre i punxegut que m’havia picat, ara ja l'he identificat......
                                
Mosquit Tigre

Aquest matí m’he llevat amb el braç inflat, pica com una mala cosa, però la pomada que hem van donar a la farmàcia funciona – això si, nomes per calmar la picor per que el que es diu curar la picada no la curen pas – i menys mal per que si pogués hem clavava un ganivet i furgava en el forat de la picada.

Se m’ha escapat el bus, avui ha passat 1 minut abans del que es habitual i clar, jo encara no hi era a la parada, per el que he tingut que esperar el següent. Desprès tren i per finalitzar el metro.....

Un metro pràcticament buit en la seva totalitat, es més, el primer vagó anava desert i entre mi he pensat que alguna cosa passava i efectivament, alguna cosa passava.....

No solsament no duia l’A/C posat, si no que portava la calefacció a tota llet, buaaaaaaaaa, la sotragada d’escalfor a sigut brutal, tant que nomes he aguantat una parada i corrents he anat al segon vagó, un vagó ple de gent amb ventalls asfixiada que  tampoc duia A/C, a la següent parada he tornat a baixar i he anat al tercer vagó i també anava amb la calefacció posada...i així fins l’últim vagó.

Quant ja no hi havia més vagons he decidit baixar del metro definitivament i esperar a l’andana, asfixiosament calorosa també, a veure si tenia més sort i el següent metro duia A/C, i si, per fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aire fred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sembla mentida, quant fa fred vull que arribi la calor i ara que fa calor vull que arribi el fred...que hem passa Doctor, soc rareta o es el que passa habitualment a la gent normal???

dilluns, 23 d’agost del 2010

Dia 18

Primer dia de feina despres de les vacances:

- He arrivat a Glòries a les 07:45...entro a treballar a les 09:00 i estic a Navas, dues parades desprès de Glòries...no coment please.

- He anat a la Caixa, a veure si tenia calers al compte...m'he deixat la targeta de crèdit a casa i no recordava el PIN de la llibreta...no he pogut treure calers, no coment please.

- He pujat al despatx i una de les companyes m'ha donat una mal noticia, he anat al bany i he plorat, no coment please.

- He obert el correo de la feina, he vist 70 e-mails, m'han agafat ganes d'anar al bany a plorar de nou, no coment please.

- He estat sense tabac fins a les 13:00, quasi torno al bany, però he pensat que més valia no fumar, el company m'ha donat un cigarro i he anat al bany, a fumar, no coment please.

- El barri està desert, ni un bar obert, ni el quiosc de premsa, ni tant sols l'estanc, hem dinat als xinos, no coment please.

- A barcelona fotunaputacalordemerda, no coment please.

"Muraleja"....
PLEASE!!!!!!!!!

dissabte, 21 d’agost del 2010

Dia 17

S'acaben les vacances, avui es l'últim dissabte que gaudeixo de:

- No llevar-me d'hora, tot i que si tenim en compte que les dues últimes setmanes m'he llevat a les 08:30 per culpa dels paletes....

- Fer migdia, tot i que si tenim en compte que quant no han estat els deures han estat les pel.licules Tarzan, Balto, Tiana i el Sapo, Bob Esponja, Dora l'Exploradora (o quelcom semblant).....

-  Escoltar la Nit dels Ignorants (de 00:00-02:00), tot  Ii que si tenim en compte que CADA NIT  a les 01:30 hi havia qui tenia pixera i no sabia que fer, si anar sol al bany o despertar-nos a tots dos per fer-nos avinent que es pixaba però que ja hi habia anat solet.....

- Dormir placidament amb el ventilador, abraçadeta al meu amor tota la nit, tot i que si tenim en compte que a les 04:30 sonaba el despertador per que algú que està fent el ramadà havia de menjar, ja que durant la resta del dia ho té prohibit....


Total....unes vacances un xic....curioses???, pesades???, mancades d'alguna cosa més que no se com anomenar-la???

Shhhhhh....un secret, TINC GANES DE TORNAR A LA FEINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


dimecres, 18 d’agost del 2010

Dia 16

El menjador de casa sembla petit avui, a la taula gran un portàtil i una cadira de tipus d'oficina, un llapis, una goma, un llibre de LLengua Castellana i un nen emprenyat per haver de fer els deures. Un pare que dorm al seu llit i una "no-mare" empipada per haver de fer allò que no l'hi toca.


M'en vull anar a la platja, no tinc ganes d'estar-me a casa aguantant allò que no hem toca....nomes han estat 2 dies sense nen, i tot i que l'he trobat a faltar, penso que l'estiu d'aquest any no ha estat just amb nosaltres, que l'aguanti sa mare home que per algú l'ha parit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

dilluns, 16 d’agost del 2010

Dia 15

Dilluns, 16 d'agost de 2010....





....a 1 setmana d'acabar les vacances.

diumenge, 15 d’agost del 2010

dijous, 12 d’agost del 2010

Dia 13

Crec recordar que jo devia tenir uns 14 anys, més o menys, el meu germà era ben menut....i l'avi Ramon ens deixava escoltar "el seu programa de ràdio", un programa on els oients trucaven i explicaven les seves anècdotes, on feien preguntes i responien les que els altres oients feien. Que quedi clar que el programa no el feia pas ell, nomes es que per nosaltres era com si ell manes a la ràdio, ell sabia totes les respostes a aquelles preguntes tant i tant difícils.......


D'una manera quasi pasmosa, la nit passava i ni te n'adonaves....

Els anys han anat passant i tot i que no he estat constant alhora d'escoltar "el programa de l'avi", alguna nit he recordat que el feien i aquest estiu m'hi he tornat a enganxar.

Ara a variat una mica el seu nom, hi ha un "afegitó" en el títol i es que ja sa sap, les noves versions de les coses han de dur un distintiu per que tothom ho sàpiga, ara el programa es diu LA NIT DELS IGNORANTS 2.0 i el presenta en Xavier Solà, i el seu equip.

Us deixo el telèfon:93 201 74 74
L'E-mail: ignorants@catradio.cat
I el perfil del Facebook: http://www.facebook.com/ignorants?ref=ts

Si us ve de gust compartir la vostre nit amb la dels oients ja ho sabeu, a Catalunya Ràdio a les Comarques de Barcelona (Dial 102.80), de dilluns a divendres de 00:00-02:00.

La seva banda sonora...la música que identifica a LA NIT DELS IGNORANTS 2.0