dijous, 30 de desembre del 2010

Dia 36

Dos punt, prou importants, a tractar:

1.- Cap d'Any i Any Nou (ho fotrem tot al mateix sac).
2.- Els Reis Mags d'Orient.

Anem al punt 1:

CAP D'ANY i ANY NOU

Com cada any, el Cap d'Any el fem en família o si més no, amb una part de la família prou important per mi, els pares. Així com el Nadal el passem amb els avis per que mai s'ha sap si serà l'últim o no en que visquin - son grans ja - el Cap d'Any el passem amb els pares, no per la mateixa raó o poder si, inconscientment, però m'agrada canviar d'any estant aprop d'ells. Encara no he descobert per que exactament, n'hi ha que ho fan amb els amics, o fins hi tot sols i no passa res, però jo només sé que aquesta nit l'he de passar amb ells.

Anirem a Pineda de Mar, des de fa dos o tres anys ho celebrem allà, per que els pares hi viuen tot l'any i per que el lloc es gran i ampli, hi cabem tots (la colla dels pares també). En principi, i crec que això ja ho he explicat algun altre cop, els homes preparen el sopar de Cap d'Any i les dones anem al cinema (dones i nens petits), encara recordo quant de "xinarrus" anàvem al Saló de la Infància de Barcelona, ara ja som grans tots. Aquest any hi haurà variacions per motius que no cal explicar ni ara ni aquí :-(

Anem al punt 2:

REIS MAGS D'ORIENT

Benvolguts Reis,

com a quedat clar durant aquests mesos enrere, soc més aviat Republicana i no crec gens ni mica en vosaltres, però quant toca, toca, i si s'ha de fer carta es fa i punt, no vindrem ara amb tonteries, no?? Demano, les següents coses:

- Pau. Se que soc repetitiva, cada any ho poso, hem faria ilu que passes a tot el mon!!!!!
- Salut. Amb alguns que altres "atxaques" anem tirant tots plegats, uns més "tirats" que els altres.
- Treball. Que tots i cadascun dels que hem llegeixen o no, tinguin o mantinguin la seva feina.
- Criteri. El que hauran de tenir els nostres polítics si volen fer be la feina que se'ls ha encomanat.
- País. Que al final siguem reconeguts com una nació lliure, i que els nostres nanos no oblidin mai el Català.
Títols. Que el Barça segueixi demostrant que es el millor equip del mon i jo que ho vegi!!!!, que diu aquell.
- Diners. Es de idiotes fer una carta al reis i no demanar calers, cony, que a tots ens manquen!!!!!

M'he portat be, molt be aquest any, així que no sigueu mantes i feu que alguna de les coses que us demano es facin realitat.....





FELIÇ ANY NOU A TOTHOM!!!!!!!!!!!!!!

diumenge, 19 de desembre del 2010

Dia 35

El viatge a Berlín ha estat extraordinari, si no fos per tots els problemes que hem tingut per tornar a Catalunya.

Vam marxar el diumenge dia 5/12 i teniem que ser-hi fins dijous dia 09/12, però el nostre vol, el de Berlín-Barcelona de les 13:05 va ser cancel·lat per problemes en l'espai aeri, tota Europa estava completament bloquejada degut a la neu i no ens van deixar sortir, això si, ens van deixar canviar els bitllets per unes hores més tard i cap a Madrid. Fam fer els nostres càlculs i vam pillar per internet els bitllets del pont aeri cap a Barcelona. Quant va ser l'hora també ens van cancel·lat el bitllet cap a Madrid i vam perdre el pont aèria, òbviament.

Davant dels nervis i d'alguns plors inicials  - cadascú sap el que te a casa seva i per qui o per que ha de patir - varem fer via cap a l'hotel que quedava més a prop de l'aeroport i a l'habitació 504 ens vam reunir tots per deliberar que es podia fer. De moment vam tronar a canviar els bitllets, fins el dimarts dia 14/12 no ens deixaven sortir de Berlín.

Uffffffff....feia fred, i anàvem esgotats de tants dies a munt i avall - amb una mitja de entre 7 i 8 hores al dia caminant quasi sense parar - però la companyia era immillorable i tenint hotel pagant Easyjet, que més es podia demanar??? Total, que hem gaudit de Berlín durant 5 dies més!!!!!

Per fi dimarts 14/12 a les 08:40 el nostre avió havia de sortir de Berlín, però noooooo, va començar a nevar i fins a les 11:10 no vam sortir, aterràvem en terres Catalanes a les 13:12, per fi a casa!!!!!!!!!!!

Ha estat un viatge genial, la gent amb la que hem anat es fantàstica, hem visitat un grapat de coses, hem fet moooooltes fotos - masses poder??? - hem jugat amb la neu, hem fet ninots, hem passejat per els mercats nadalencs, hem vist museus, hem menjat de collons i hem begut - alguns - millor encara. Tot i que la cervesa no m'agrada he tasta totes les que els companys prenien i he de dir que son bastant bones, jejejejejejeje.

Us deixo algunes fotos, encara les he de classificar, mirar i descarregar la dels altres companys que també n'han fet, segurament en faré un àlbum al Picassa per mirar-me-les de tant en tant i recordar com de bé ens ho vam passar a Berlín!!!!!!!

El meu peu a la neu

El grup "d'aventurers"

Parc nevat

Més neu

Porta de Brandenburg

Ajuntament de Berlín

diumenge, 5 de desembre del 2010

Dia 34

Desprès d'uns dies d'interminables nervis a la feina, i d'una vaga de Controladors aèris encoberta, ilegal i maliciosament duta a terme, ja som diumenge dia 05/12/2010 i marxem a Berlin per passar el pont.

Les ganes, la il.lussió i l'esperit aventurer ens portarà a un viatge, segur que increïble.

D'aqui a res anirem cap a l'aeroport, si déu vol, ens veiem a la tornada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Berlin ens espera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!