dimarts, 20 de març del 2012

Dia 69

Poder us pensareu que, per ser el dia 69, toca fer un post guarrillu...doncs no, però poder per que és el post 69 toca fer-ne un de memorable....doncs tampoc.

Per que moltes de les coses que creiem importants en les nostres vides porten un número??

El dia que vam nèixer, el dia que vam fer les primeres pases, el dia que vam dir papa o mama, el dia que vam anar per primer cop a l'escola, el dia que ens van besar per primer cop, el dia que vam fer l'amor per primer cop, el dia que ens vam casar (per primer, segon, tercer, quart...cop), el dia que va nèixer el nostre primer fill (o el segon, o el tercer....).

Totes les nostres coses importants tenen una data.....de caducitat??

Per que sigui el segon, és menys important aquell petó? o per que no va ser el primer, ens estimem menys a aquell segon fill?

El números ens envolten, però quin sentit tenen en les nostres vides??

Per mi el número 69 no vol dir res, nomès que en aquest bloc vaig escriure, per primer cop, un Dia 69.

dilluns, 5 de març del 2012

Dia 67

Fa dies que vaig començar a escriure aquest post i nomès vaig poder escriure el títol, Dia 67, entre una cosa i una altre vaig tenir que aparcar el que hi volia escriure...i si miro de fer memòria ni recordo que hi volia possar....



Ahhhh si calla, ja recordo....ai no, això no....mmmmmm, era allò altre????, no, no tampoc, poder allò???, nooooooo, era allò, siiiiiiiiii.....nooooooooo, pffffffffff.

Bé, un altre dia amb més inspiració tornarem a intentar-ho......

Feliç setmana!!!!!

Nota: Em queden 15 dies de mandat com a Presidenta de #estanuestracomunidad.