dijous, 12 d’agost del 2010

Dia 13

Crec recordar que jo devia tenir uns 14 anys, més o menys, el meu germà era ben menut....i l'avi Ramon ens deixava escoltar "el seu programa de ràdio", un programa on els oients trucaven i explicaven les seves anècdotes, on feien preguntes i responien les que els altres oients feien. Que quedi clar que el programa no el feia pas ell, nomes es que per nosaltres era com si ell manes a la ràdio, ell sabia totes les respostes a aquelles preguntes tant i tant difícils.......


D'una manera quasi pasmosa, la nit passava i ni te n'adonaves....

Els anys han anat passant i tot i que no he estat constant alhora d'escoltar "el programa de l'avi", alguna nit he recordat que el feien i aquest estiu m'hi he tornat a enganxar.

Ara a variat una mica el seu nom, hi ha un "afegitó" en el títol i es que ja sa sap, les noves versions de les coses han de dur un distintiu per que tothom ho sàpiga, ara el programa es diu LA NIT DELS IGNORANTS 2.0 i el presenta en Xavier Solà, i el seu equip.

Us deixo el telèfon:93 201 74 74
L'E-mail: ignorants@catradio.cat
I el perfil del Facebook: http://www.facebook.com/ignorants?ref=ts

Si us ve de gust compartir la vostre nit amb la dels oients ja ho sabeu, a Catalunya Ràdio a les Comarques de Barcelona (Dial 102.80), de dilluns a divendres de 00:00-02:00.

La seva banda sonora...la música que identifica a LA NIT DELS IGNORANTS 2.0