dilluns, 27 de setembre del 2010

Dia 23

Avui m'han dit ESQUIROLA al Facebook, gràcies Pau, jo també t'estimo :-D

I m'ho han dit nomès per que he decidit no anar a la vaga de dimecres...perdoneu, que no tinc dret a no secundar aquesta vaga o es que pel fet de que no en faci seré un bitxu raru i ningú hem dirigirà mai més la paraula??

Qui va a la vaga te tot el dret, i jo ho respecto, ara que, no val dir FAIG VAGA i quedar-se a casa, qui fa vaga es per sortir al carrer a manifestar-se i a mi es que no hem ve de gust sortir al carrer a cridar per un tema que crec I US RECORDO, ES LA MEVA OPINIÓ, està més que dat i beneit.

Els sindicats van tenir prou temps per mirar-se la Llei que el governs els va donar, no es van entendre i això que es van reunir un grapat de vegades, i ara que la Llei està aprovada i que s'està duent a terme, va i fem una manifestació en contra....

Perdoneu, però durant dos dies he de marxar a viure a casa dels meus pares a Pineda de Mar per que des de Sant Boi serà quasi be impossible arribar a Barcelona a treballar, per tant baixaré amb el cotxe del pare. No hem fa por perdre hores de feina en el transport públic, el que hem fa por es anar en el meu tren tota tranquila i que un paio d'algun piquet rebenti els vidres i hem foti una pedregada al cap.

Per tant, jo que estic en el meu dret, NO FARÉ VAGA, i si, soc una esquirola....que n'és de mona la de la foto, quasi be tant com jo....



4 comentaris:

gatot ha dit...

bon dia bonica; aquesta nit quasi no he dormit pel refredat i per mal de cap, pero ara soc a la feina (be, en el descans) perque massa vaig a l'especialista com per deixar de venir per una mica de febre.

I dimecres no fare vaga perque no em puc permetre que em descomptin 80 euros d'un salari de mil. Fa una setmana que no puc ni fer un cafe.

els sindicats me'ls creure el dia que comencin a retornar als treballadors els diners que les empreses els hi descompten. Als sindicalistes i piquets no els hi descompten res perque fan feina sindical. Aixi tambe faria vaga jo.

Txell Salip ha dit...

Primer de tot fes el favor de cuidar-te, ja saps que en penso del tema oi carinyu???

Per una altre banda, jo hem pregunto...d'on han sortit els calers que estan fent servir CCOO i UGT per pagar les samarretes, pancartes, xapes, enganxines, etc..que han preparat per fer servir a la manifestació??, doncs de butxaques com les meves que estan afiliades a ells (jo estic afiliada a CCOO) i ho han fet sense el meu consentiment, això hem toca els ovaris.

El dia que la patronal, els sindicats i el govern es posi d'acord en alguna cosa haure'm de fer una festa, no, no, millor una orgia :-P

Cuidat molt, petonets!!!!

El porquet ha dit...

Doncs jo sóc un... esquirol!! Em penso passar el dia menjant pinyons, avellanes i aglans... això sí, mentre treballo.

Txell Salip ha dit...

Jo també menjo pipes Missis, a la feina es clar :-(