diumenge, 19 de desembre del 2010

Dia 35

El viatge a Berlín ha estat extraordinari, si no fos per tots els problemes que hem tingut per tornar a Catalunya.

Vam marxar el diumenge dia 5/12 i teniem que ser-hi fins dijous dia 09/12, però el nostre vol, el de Berlín-Barcelona de les 13:05 va ser cancel·lat per problemes en l'espai aeri, tota Europa estava completament bloquejada degut a la neu i no ens van deixar sortir, això si, ens van deixar canviar els bitllets per unes hores més tard i cap a Madrid. Fam fer els nostres càlculs i vam pillar per internet els bitllets del pont aeri cap a Barcelona. Quant va ser l'hora també ens van cancel·lat el bitllet cap a Madrid i vam perdre el pont aèria, òbviament.

Davant dels nervis i d'alguns plors inicials  - cadascú sap el que te a casa seva i per qui o per que ha de patir - varem fer via cap a l'hotel que quedava més a prop de l'aeroport i a l'habitació 504 ens vam reunir tots per deliberar que es podia fer. De moment vam tronar a canviar els bitllets, fins el dimarts dia 14/12 no ens deixaven sortir de Berlín.

Uffffffff....feia fred, i anàvem esgotats de tants dies a munt i avall - amb una mitja de entre 7 i 8 hores al dia caminant quasi sense parar - però la companyia era immillorable i tenint hotel pagant Easyjet, que més es podia demanar??? Total, que hem gaudit de Berlín durant 5 dies més!!!!!

Per fi dimarts 14/12 a les 08:40 el nostre avió havia de sortir de Berlín, però noooooo, va començar a nevar i fins a les 11:10 no vam sortir, aterràvem en terres Catalanes a les 13:12, per fi a casa!!!!!!!!!!!

Ha estat un viatge genial, la gent amb la que hem anat es fantàstica, hem visitat un grapat de coses, hem fet moooooltes fotos - masses poder??? - hem jugat amb la neu, hem fet ninots, hem passejat per els mercats nadalencs, hem vist museus, hem menjat de collons i hem begut - alguns - millor encara. Tot i que la cervesa no m'agrada he tasta totes les que els companys prenien i he de dir que son bastant bones, jejejejejejeje.

Us deixo algunes fotos, encara les he de classificar, mirar i descarregar la dels altres companys que també n'han fet, segurament en faré un àlbum al Picassa per mirar-me-les de tant en tant i recordar com de bé ens ho vam passar a Berlín!!!!!!!

El meu peu a la neu

El grup "d'aventurers"

Parc nevat

Més neu

Porta de Brandenburg

Ajuntament de Berlín