dimecres, 25 de gener del 2012

Dia 59


El tema #Pepe s'està anant de mare, perdoneu, jo es que no puc amb aquest home, però tampoc cal que el condemnem per que ell no en té la culpa, si més no, tota...m'explico.

Que faria en Guardiola si en Messi, en Valdés, en Xavi o en Pedro anéssin trepitjant als contraris, estirant-los dels cabells i clavant cops de puny?? Doncs en Pep els hi donaria "vacances" uns dies per que reflexionessin i probablement el Club els sancionaria, altre cosa es que la LLiga de Fubtol Professional prengués mesures.

Per tant aquí el culpable es en Mourinho i el Madrid en general, que no saben contenir a un boig axalabrat que nomès sap jugar va fútbol a cops de puny....o a trepitjades.

Seny catalans, seny, he llegit a Facebook que li possariem morrió, que més valdria que sortis al camp i s'estavalles contra la porteria, jo a la feina fins hi tot he dit que més val que algú dels nostres el caçi per darrere i li trenqui la cama....però no, nosaltres no som així, nosaltres sabem que es jugar a fútbol, sabem que es donar espectacle, sabem que així no anem bé enlloc.

Per tant, prego a qui calgui que avui el "Clàssic" sigui net, que hi hagi joc, ambient, càliu, que el Barça guanyi i tots gaudim d'espectacle.

Afegitó: I si el cabró de Pepe fot patada que lo mateeeeeeeeeeeeeeeeeeen, però que sembli un accident si us plau.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Txell, saps prou bé que soc reflexiu i amb molt de seny, però en pepe mereix la mort i no s'en parli més.

M'alegro que hagis tornat, de mica en mica eh, si?

Petons bonica!!!!

Marc

Txell Salip ha dit...

Bufaaaaa, la mort???? però que radical ets no?? jajajajaja.

Si Marc si, de mica en mica vaig tornat, un petonet ben gran per tu també!!!