dilluns, 30 de gener del 2012

Dia 61

Aquest dissabte hem gaudit amb en Hatim del musical Cop de Rock!!!!

Ell anava un xic venut donat que les cançons les ha escoltat sovint a casa per que jo me les poso, però no se les sabia, però ho ha gaudit com jo, suposo que per que m'ha vist a mi passar-ho bé i per que que coi, l'obra s'ho mereix!!!!

Cop de Rock es l'història d'amor entre en Roc i la LLuna, un cantant d'un grup de Rock i una "guiri" de les terres de l'Ebre que es troben a l'Empordà, es miren, s'acosten i #fletxasu.

No vull explicar l'obra, per que m'agradaria que si no l'he vista ho fesiu, val molt la pena, els actors son molt bons, l'escenografia està super ben aconseguida i la música, buaaaaaaaaaaaa, la múscia és el punt que mou tot l'espectacle. Amb cançons de Sopa de Cabra, Sau, Els Pets, Ja t'ho diré, Brams, Glaucs, Gossos, La'x' Busto, la Dharma.....cançons imprescindibles que han marcat una època, si més no la meva adolescencia ha estat impregnada d'aquestes cançons.

Em mirava l'obra i no podia per menys que tararejar les cançons, totes i cada una d'elles han tingut un significat especial en la meva vida, tota i cada una d'elles m'han aportat unes sensacions durants aquests anys i dissabte mentre veia com l'amor d'en Roc i la LLuna creixia per moments, pensava quines cançons m'han marcat més i per que...els perques ja hem perdonareu, però mels guardo per mi.


















Aquestes han estat les cançons de la meva adolescencia-joventut-maduresa, ho son en aquest moment, segons com va el dia i segons l'estat d'ànim.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Totes les cançons que has triat estat importants en la meva vida també!!!

Agafo Camins de Sopa de Cabra i Si Véns dels Ja t'ho diré, com passa el temps per això eh, tots s'han fet grans, fins hi tot nosaltres, jajajajaja.

Petons guapa!!

Marc.

Anònim ha dit...

Per cert, jo hi vaig aquest dissabte a veure Cop de Rock, ja et donaré la meva opinió, jajajajajaja :-)

Marc

Txell Salip ha dit...

Jajajajaja tens molta raó Marc, tots ens hem fet grans, el que passa es que quant ells tenien 30 anys nosaltres en teniem 17, si més no jo, jajajajajaja.

Si???? ondia doncs ja m'explicaràs, jo hi torno el dia 25 de febrer, oleeeeeeeeeeee :-)

Petons per tú tambe!!!