dijous, 19 d’abril del 2012

Dia 71

Twitter es un món ple de gent, sentiments, emocions i aventures, que descobreixes cada dia mentre llegeixes i escrius, però també és un món plagat d'amistats sinceres.

N'hi han que son surferus, paletes, escriptors, arquitectes, metges, administratius, que estan a l'atur, golfos (molts més dels que ens pensem), músics, actors...però principalment son persones humanes que dia a dia es mostren tal i com son, amb les seves preocupacions i també alegries, i quant pots compartir totes aquestes coses t'enadones que ets un més dins del món de twitter.

Desprès d'aquesta expossició de sentiments, una mica monyes, tot s'ha de dir, reprenc el tema literàri i vull recomanar-vos que llegiu aquest llibre, Benson, Un Agent Especial, escrit per en David Barceló ( el seu twitter, per si voleu seguir-lo @davidbarcelo)


No vaig parar de riure en tot el llibre, per que tot i ser una novel.la negra, l'humor del protagonista i dels seus companys de relat, em van arrencar somriures en les situacions més inversenblants. En Benson i el seu bon company Didmore, pasen per un seguit de situacions que, barrejades amb la música favorita de l'autor, fan que sigui un llibre més que recomanable, crec que és necessàri que el llegiu!!!!!!!

Nomès us diré que vaig trigar 2 dies en devorar-lo i que friso per que hi hagi una segona part, per que......el final del llibre dona per tenir Benson durant molt de temps!!!!!!!!!

Nota 1: En David té un bloc, també molt recomanable Coses Petites
 

5 comentaris:

ddriver ha dit...

i jo que pensava que era una biografia d'en George Benson

Jordi Costa Plaza ha dit...

Quina gran amiga, generosa i ja fa unes dues hores que he encarregat el llibre ;-)He afegit al meu bloc aquest post teu ple de sentiment!

Txell Salip ha dit...

Doncs no ddriver, no es la biografia d'en Geroge Benson, però si tens ganes de riure mentre "investigues" un cas delicat llegeix aquest llibre, estic segurissima que t'agradarà!!!! :-))

Gràcies a tú Jordi!!!! estic segura que t'agradarà molt a més...en David segur que t'hi fa una dedicatòria :-)))

zel ha dit...

gRÀCIES, MIRA, ME N'HAS FET VENIR GANES!
petons, mandra i ràbia, avui, no?

Txell Salip ha dit...

Espero que l'hagis comprat Zel i que t'hagi agradat :-)))