dimecres, 18 d’agost del 2010

Dia 16

El menjador de casa sembla petit avui, a la taula gran un portàtil i una cadira de tipus d'oficina, un llapis, una goma, un llibre de LLengua Castellana i un nen emprenyat per haver de fer els deures. Un pare que dorm al seu llit i una "no-mare" empipada per haver de fer allò que no l'hi toca.


M'en vull anar a la platja, no tinc ganes d'estar-me a casa aguantant allò que no hem toca....nomes han estat 2 dies sense nen, i tot i que l'he trobat a faltar, penso que l'estiu d'aquest any no ha estat just amb nosaltres, que l'aguanti sa mare home que per algú l'ha parit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

6 comentaris:

menxu ha dit...

Ara me n'assabento que tens bloc nou!!!:$

Txell Salip ha dit...

Hola bonica, com va tot???? Ja vaig veure el teu post sobre el Facebook, i no vaig deixar cap comentari per que en part m'hi vaig sentir força identificada, jajajajajajajaja.

No fa gairé que l'he creat aquest Bloc, de fet tampoc es que hi escrigui molt sovint, nomes de tant en tant.

Petons bonica!!!!!

Anònim ha dit...

També podria alçar-se son pare i fer-ho ell, que alguna cosa ha tingut a veure amb el naixement de la criatura, no?

Txell Salip ha dit...

Si, però està amb el ramadà, ha tingut que matinar per menjar abans de que sortis el sol i desprès ha tingut que baixar a Barcelona a buscar al nen a casa sa mare abans que sa mare anes a la feina....total, que te son.

No es excusa, per mi no ho es i ja l'hi he fet saber, però ves, que ens hem de discutir per això ara?? quant hagi dormit serà capaç de mantenir una conversa racional i poder, nomes poder, entendrà la meva mala hòstia.

menxu ha dit...

Txell, no recordo que hagis fet cap dels 10 punts. No va per ningú en concret, tranqui :)

Txell Salip ha dit...

Jajajajaja, gràcies guapa, però jo no he pogut evitar sentir-me identificada en els punts 2, 3 i 8.

Jajajajajaja.