divendres, 27 d’agost del 2010

Dia 19

L’odissea viscuda aquest mati, mirant de venir a treballar, no l’hi desitjo a ningú...quina merda de matí i amb la nit que he passat.

Tot va començar ahir a la tarda, cap a quarts de set de la tarda quant una mena de mosquit negre amb ratlles blanques i amb un punxo fent-l’hi de cua, hem va picar el braç esquerre, fent-me tres fiblades IMPRESSIONANTS, tan enormes i molestes que se’m va posar la pell de gallina i hem van agafar calfreds.

Que  jo sàpiga no soc al·lèrgica, ni als mosquits ni a res, però suposo que hem va pillar amb “mal cuerpo” i les ditxoses picades m’han amargat la nit. Si vaig anar a dormir tant d’hora ahir es per que tenia dècimes de febre i no les tenia totes en que coi era allò negre i punxegut que m’havia picat, ara ja l'he identificat......
                                
Mosquit Tigre

Aquest matí m’he llevat amb el braç inflat, pica com una mala cosa, però la pomada que hem van donar a la farmàcia funciona – això si, nomes per calmar la picor per que el que es diu curar la picada no la curen pas – i menys mal per que si pogués hem clavava un ganivet i furgava en el forat de la picada.

Se m’ha escapat el bus, avui ha passat 1 minut abans del que es habitual i clar, jo encara no hi era a la parada, per el que he tingut que esperar el següent. Desprès tren i per finalitzar el metro.....

Un metro pràcticament buit en la seva totalitat, es més, el primer vagó anava desert i entre mi he pensat que alguna cosa passava i efectivament, alguna cosa passava.....

No solsament no duia l’A/C posat, si no que portava la calefacció a tota llet, buaaaaaaaaa, la sotragada d’escalfor a sigut brutal, tant que nomes he aguantat una parada i corrents he anat al segon vagó, un vagó ple de gent amb ventalls asfixiada que  tampoc duia A/C, a la següent parada he tornat a baixar i he anat al tercer vagó i també anava amb la calefacció posada...i així fins l’últim vagó.

Quant ja no hi havia més vagons he decidit baixar del metro definitivament i esperar a l’andana, asfixiosament calorosa també, a veure si tenia més sort i el següent metro duia A/C, i si, per fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aire fred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sembla mentida, quant fa fred vull que arribi la calor i ara que fa calor vull que arribi el fred...que hem passa Doctor, soc rareta o es el que passa habitualment a la gent normal???

2 comentaris:

Josep ha dit...

La primerac opció: ets rareta.

Txell Salip ha dit...

Gràcies Josep per treure'm de dubtes :-P