dimecres, 6 d’octubre del 2010

Dia 26

Avui llegia al gran diari Qué! (això de gran....es molt relatiu), que cada cop hi han més separacions, més divorcis, més ahi te quedas pringao/pringada i les estadístiques ho diuen ben clar. 




Hi han 7 motius per els que enviem a "paseiu" a les nostres parelles:

1.- Infidelitats.
2.- Rutina o monotonia.
3.- Diferències d'edat.
4.- Diferències de maduresa.
5.- Falta de respecte envers la parella.
6.- Comunicació.
7.- Comportament.

Per franges d'edats aquí teniu l'estudi (passo de fer la traducció, faig un copi+pegui del article en castellà):

18-25 años En esta franja la infidelidad es el motivo más frecuente de ruptura, según la encuesta de Parship.es. Por un engaño lo deja el 25% de las parejas jóvenes.


26-35 años En este período, ya sea por miedo propio o por no querer al lado a alguien que no quiera ataduras, el miedo al compromiso es la razón por la que termina el 24% de las parejas.
36-45 años No es la infidelidad, sino el miedo a que ocurra el mayor problema a esta edad. Los celos terminan con el 21% de las relaciones en esta franja de edad.
Más de 45 Superada la barrera de los 45, el problema para muchas parejas es no poder afrontar cuando el amor se acaba. El 20% de relaciones que terminan a esta edad lo hacen por esto.
La meva escala de valors no seria aquesta, donat que per mi es molt més important que la meva parella hem respecti com a persona i no m'apallissi, que no pas que hem foti banyes. Les banyes, que voleu que us digui, es una gran putada però al cap i a la fi s'acaba superant, una pallissa que et pot dur a la mort no te volta enrere.
Quina seria l'escala de valors que s'adequa a la vostres relacions sentimentals???

2 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

És ben complicat explicar-ho. Nosaltres estem junts i ho volem seguir estant. Més que cap escala és una qüestió de voluntat per part de tots dos. Jo vull i ella vol. No vull voler res més!

*Sànset*

Txell Salip ha dit...

Això es amor i la resta tonteries :-D