dimecres, 29 de setembre del 2010

Dia 24

Avui el meu Dret a Decidir a trontollat, a decidir si faig vaga tot quedant-me a casa repanxingada, si faig vaga assistint a alguna de les manifestacions convocades o trio anar a treballar.

Òbviament he fet el que m’ha donat la gana, que ha estat anar a treballar, però per que els Piquets, que s’anomenen Informatius, s’han dedicat a tancar negocis i establiments diversos, han colpejat autobusos, els hi han tirat ous i han obligat a la gent, que com jo havia Decidit anar a treballar, a sumar-se a la vaga??

L’especatcle que han donat avui al centre de Barcelona es patètic, Catalunya is diferent oi??, doncs si tant diferents som d’Espanya tinguem el seny que s’ha suposa que hem de tenir i informem a la gent de per que es fa la vaga, però no cremem cotxes de la Guardia Urbana, no paralitzem la Diagonal amb rodes de cotxes cremant i no toquem els collons d’aquesta manera home, que donem una imatge de país que fot cagar!!!!!!

Total, he fet alguna recopilació de imatges de la suposada informació dels piquets....sobren les paraules.


Plaça Universitat - Barcelona


Guinardó - Barcelona


Gràcia - Barcelona


Vallcarca - Barcelona


Les Rambles - Barcelona

7 comentaris:

Unknown ha dit...

És vergonyós. Aquests sindicalistes són uns vàndals i com a tal s'han comportat. Ells sols s'han retratat.

Si abans ja em queien malament, des d'avui encara em cauen una mica pitjor.

coco ha dit...

Jo també he anat a treballar. M'ha semblat que tant el govern com els sindicats ens prenien el pel amb tot aixó de la reforma de la llei i de la vaga. Si un no està d'acord amb la reforma de la llei, fa vaga salvatge abans no la reformin, però no després. Total, que jo m'he trobat amb uns piquets la mar de amables que anaven repartin fotocòpies en colors negre i vermell. Encantadors, sobretot la noia dels shorts. Res a veure amb els cotxes cremats. Com deia la meva avia: aquesta espanya és mística.

El porquet ha dit...

Els piquets "informatius" que informen a l'alçada dels genolls em posen bastant nerviós, però als aldarulls de Barcelona, tot s'ha de dir, s'hi han barrejat els anomenats antisistema (volen arreglar el sistema?) i "perroflautes" que només tenen ganes de brega.

Josep ha dit...

Doncs jo els fitxaria, que igual algun dia ens són d'utilitat per a foragitar pikol·letos i maderus.

Txell Salip ha dit...

Doncs si Oscar es vergonyos, patètic, deplorable....i ara encara es barallen per saber qui pagarà els despefectes...es fàcil, nosaltres, els que paguem els impostos, oi??

Efectivament Coco ens estan prenent el pel, i el més fotut es que ens estem deixant que ho facin, trist oi?? :-(

A mi també Missis, també m'emprenya que pretenguin parlar per tothom, defensant allò que creuen que es el més digne i per fer-ho destrossin mitja ciutat. Paraula nova això de perroflautes, jejejejeje.

No fotis Josep, l'únic que creen son mals rotllos, gent emprenyada com nosaltres o com la gent que ahir va tenir problemes per tornar a casa per que la ciutat estaba totalment paralitzada i cremant :-(

Striper ha dit...

Davant tanta desgracia jo et deixo un peto.

Txell Salip ha dit...

I un altre per tu de ben gran Striper :-D