dijous, 25 d’agost de 2011

Dia 48


El dia 20/04/2010 vaig començar a experimentar un nou “joc” dins de les xarxes Socials, vaig donar-me d’alta a Twitter i avui he complert ja 3.000 twetts o piulades.

#etfelicitofilla :-D

Twitter es un “món màgic”, on en només 140 caràcters has de poder expressar coses per les que, sovint, et caldria una pagina sencera d’un bloc de notes. Però aquest és la màgia de Twitter, poder sintetitzar, resumir, extreure la noticia, el sentiment o la necessitat, d’expressar-se en nomes 3 ratlles.La feina no es gens fàcil, us ho puc ben assegurar, els meus començaments de twitera van ser exactament els mateixos que estic vivint ara amb Google +, no entenia res i cada cop que m’hi posava ho veia més complicat.......però com diu el meu pare...no l’hi donis peixos, ensenya-l’hi a pescar, i això és el que ha fet la Lucrècia en el seu bloc, unes classes particulars fantàstiques de que és Twitter i com es fa servir.

Us deixo els enllaços de les classes que porta fetes la Lucre, no perdeu el fil i convertiu-vos en twiterus!!!!:4 comentaris:

Mar (5) ha dit...

Segur que m'aniran de meravella!

Txell Salip ha dit...

Segurissim Mar per que la Lucrècia s'ho està currant moltissim!!!!!!!!

zel ha dit...

Jo, Txell, bàsicament faig un xic el burro... però ara aniré a veure les classes! Petons princesa!

Txell Salip ha dit...

Zel jo també vaig començar a Twitter per fer un xic el sòmines, però goita tu que ara m'hi he enganxat!!!

He après molts trucs que desconeixia de Twitter gràcies als posts de la Lucrècia :-D

Petonasos rebonica!!!!!