diumenge, 10 d’octubre del 2010

Dia 28

Ahir va fer un dia preciós, sol, calor sense ser angoixant - poder per que a casa ho teniem tot obert i corria l'aire - i a partir de les 23:00 més o menys el temps va canviar.

Trons, llamps, pluja, molt de vent.....a les 02:30 hem sentit un soroll fort i no sabiem d'on venia, ens hem recorregut la casa mirant que era el que havia caigut i res, no ho hem sabut veure. Quant m'he llevat al matí i he pujat la persiana del menjador he vist que l'estenedor de la roba era a terra.

Tota la roba més mullada del que era abans d'estendre-la  - a les 23:00 no hi vaig caire en que hi havia roba al balcó - fins i tot les xancles de la platja eren molles, però d'aigua dolça.

No para de ploure, fa fresca i no hi ha gent al carrer....

8 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Ja ho té aquestes coses la tardor...aquí poca cosa ha fet, ara si que està plovent...

El porquet ha dit...

Jo fa poc em vaig trobar els calçotets, mitjons, tovalloles i samarretes ben embrutadetes per el terra de la terrassa.... havia posat massa pes a la part del davant de l'estenedor i se n'havia anat a terra... mpf, s'ha de tropar l'equilibri perfecte!

Txell Salip ha dit...

Avui no plou, si més no de moment, però la temperatura ha baixat uns 12 graus....i això es nota, la gent no surt al carrer....

sànset i utnoa ha dit...

Ostres!

ara recordo que em vaig deixar una toballola estesa al terrat!!!

*Sànset*

Txell Salip ha dit...

Be Sànset poder on estas tu no plou i la teva tovallola no corre perill, jejejejeje.

coco ha dit...

Quina preciositat de post. Sempre és millor quan plou fora, que no pas dins de un. I encantat de conèixer les teves xancles.

Candela ha dit...

Cada cop plou més!!!! :S

Txell Salip ha dit...

Les meves xancles també estan encantades de coneixe't Coco :-D

Tens raó Candela, plou,plou i no para, aqui ha estat plovent tota la nit :-(