divendres, 6 de juliol del 2012

Dia 74

Des del mes de maig que no escrivia al bloc i no sé per que però avui m'ha donat el punt d'entrar-hi i m'ha sorpres un missatge que m'han deixat, no el publicaré per que no toca, per que forma part d'un passat que no vull recordar i si qui l'ha deixat llegeix aquest escrit entendrà que no en faci cap més comentari, el tema va morir i no hi ha més a dir.

Per una altre banda fa dies que no em miro les noticies de la Tele, no em cal, doncs twitter em serveix per adonar-me'n, encara més, que el món en el que vivim està ple de gent corrupte, de gent dolenta, que estafa tot el que pot, que avui diu una cosa i demà una altre.

Families senceres a l'atur, hipoteques per pagar, amb gent gran i malalta per cuidar, amb menuts a qui alimentar cada dia 5 cops, i com sempre, els rics cada cop més rics i els pobres cada cop més pobres. Per sort aquesta setmana alguns pobres ja no ho son tant, i jo m'enalegro per ells...ei....o NO....i aquí cada un que en faci la lectura que més li agradi....

3 comentaris:

Txell Salip ha dit...

Encara que no t'ho creguis el teu missatge no el vaig veure fins unes hores desprès d'haver publicat el post, em va entrar com a SPAM i ni l'havia vist, jo parlava d'una altre missatge en el post.

T'ho vaig fer saber per whatsapp però suposo que em tens bloquejada per que no l'has rebut.

Pel que dius de que tenim contactes en comú a twitter, ho sé, però dubto que t'arrivin els meus RT, basicament per que et tinc blocat.

Com be dius vam ser amics fa tempsm en u temps passat.

Espero que tot et vagi bé.

Txell Salip ha dit...

Insisteixo, no estic enfadada, penso que no en tindria motius per estar-ne, però de vegades les coses del passat han de quedar al passat i o bé es comença de zero o be es repren amb les consequències que això comporta.

L'altre dia em preguntaves per la familia, anar fent, en Hatim (el meu home) a l'atur des de fa més d'un any i l'empresa on estic tanca, encara no sabem quant però no es pot salvar de cap manera.

La situació ara mateix es força angoixant encara que per els meus twits riallers de cada mati (que segueixo sense entendre per que veus i et tinc blocat i no hauries de veure)segurament no ho hauràs vist, però la gent que em coneix bé ja sap el que estic passant.

He tingut la sort de conèixer gent excepcional a twitter, igual que al bloc i a Facebook, en un temps passat també m'ho vas semblar i encara que no t'ho creguis també et tinc apreci i em preocupa que s'en pugui fer de la teva vida. Espero que el nano estigui bé, ja deu ser grandet, no?

Jo no he canviat de numero de telèfon i el meu email segueix sent el mateix, la meva vida segueix sent igual de monótona però es la meva i es la que m'agrada tenir.

Txell Salip ha dit...

M'enalegro que estigui be i per una altre banda em sap greu que no el puguis veure tant com voldries, entenc que la situació ha de ser angoixant.

Com pots compendre jo no puc escriure aquí el meu móbil, la gent que m'estima el té i saps que tenim "amics" comuns, si creus que necessites tenir-lo per algo saps a qui li pots demanar, jo tinc el teu si, però no l'utilitzaré.

Esperem que si, que tot es solventi el més aviat possible, cuidat i que tinguis molta sort en el teu camí.